The Cannery Hotel Apartments

thumb_up 94 likes
rate_review 1 Reviews
favorite 2 favorites
Boterdiep 73-1
9712 LL Groningen, Netherlands
phone
Click to show phone
Request for information

The Cannery Hotel Apartments Company Information

General information

De appartementen bevinden zich in een prachtig monumentaal pand vlakbij het centrum van Groningen. Hotel Apartments The Cannery biedt een luxe en comfortabel verblijf voor bezoekers van de stad voor een nacht of voor een longstay. U bepaalt van welke hotel­faciliteiten u gebruik wilt maken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Alle appartementen zijn voorzien van alle luxe om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gelegen in het Ebbinge­kwartier biedt deze ook het leukste plantsoen van Groningen waar jaarlijks het Noor­der­zon­festival plaats vindt. Een stadsstrand, een keur aan restau­rants, winkels en super­markten, en dat op slechts 6 minuten lopen van het stads­centrum.

Een eigen living, keukenblok, slaapkamer, douche en badkamer, maakt the Cannery uitermate geschikt voor een langer verblijf zowel zakelijk als prive. Door de aan­wezigheid van allerlei hotel­faciliteiten bepaalt u zelf de invulling van uw verblijf. En gelegen naast de grootste parkeer­garage van Gro­ningen zijn de apparte­menten altijd en makkelijk bereikbaar.

De appartementen bevinden zich in een prachtig monumen­taal pand met een rijke historie, maar zijn volledig gereno­veerd en zijn modern maar warm inge­richt. Een combinatie van design klassiekers en vintage, gecombi­neerd met kunst van lokale kunstenaars geven de apparte­menten een unieke uitstraling.

Boterdiep 73-1 Groningen

Opening hours
Monday:
08:00 - 21:00
Tuesday:
08:00 - 21:00
Wednesday:
08:00 - 21:00
Thursday:
08:00 - 21:00
Friday:
08:00 - 21:00
Saturday:
08:00 - 21:00
Sunday:
08:00 - 21:00
Phone number
+31502112565
Linki
Social Accounts
Keywords
Lodging, Hotel

The Cannery Hotel Apartments Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company