BEKO - Euro Tehnika MN

thumb_up 5794554 likes
rate_review 10 Reviews
Josipa Broza Tita
81000 Podgorica, Montenegro
phone
Click to show phone
Request for information

BEKO - Euro Tehnika MN Company Information

General information

Kompanija EURO TEHNIKA MN d.o.o. predstavlja lanac BEKO maloprodajnih objekata, koji postoji i uspješno posluje od 2001. godine.

EURO TEHNIKA MN je uvoznik, generalni distributer i ovlašćeni serviser programa BEKO proizvodjača Arcelik iz Turske, za područje Crne Gore. Od skora, u BEKO maloprodajnim objektima možete pronaći i njemački brend GRUNDIG, koji je 2013 godine ušao na crnogorsko tržište na velika vrata. Danas, u svom asortimanu BEKO maloprodajni objekti imaju širok izbor tehnicke robe, audio- video uređaja i aparata za domaćinstvo.

Maloprodajni objekti naše kompanije, uz mrežu maloprodajnih objekata naših partnera - distributera, učinile su da programi koje zastupamo budu dostupni u svim krajevima Crne Gore.

EUROTEHNIKA MN misli na svoje vjerne kupce i ima saradnju sa preko 180 sindikata širom Crne Gore. Na taj način nudi mogućnost kupovine na 10 i 12 mjesečnih rata, dok penzioneri mogu kupovati i do 18 mjesečnih rata.
Garantni rok do 5 godina na proizvode iz našeg asortimana, kao i brojne akcijske prodaje, stvorile su tradiciju čvrstog uzajamnog povjerenja između naših kupaca i nas.

Uspjeh u poslovanju je baziran i na činjenici da imamo profesionalnu, brzu i efikasnu servisnu službu sa mrežom ovlašćenih distributera na teritoriji cijele Crne Gore. Zadovoljan kupac je mjera uspjeha naše kompanije koja obezbjeđuje besplatnu dostavu i unošenje aparata u Vaš dom.

MISIJA, VIZIJA

Želimo poboljšati Vaš svijet BEKO inovacijama, koje obogaćuju i olakšavaju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Dostupnošću BEKO tehnologije svim staležima društva, želimo da svijet pametnih rješenja uđe u vaše domove i olakša svakodnevnicu.
Pridržavamo se vrijednosti kao sto su kvalitet proizvoda, pristupačna cijena, ušteda budžeta i prije svega briga o kupcu. Vrijednosti kojih smo se držali omogućile su nam da trajemo punih 11 godina i dokažemo tvrdnju da samo najbolji opstaju.

Josipa Broza Tita Podgorica

Opening hours
Monday:
08:00 - 21:00
Tuesday:
08:00 - 21:00
Wednesday:
08:00 - 21:00
Thursday:
08:00 - 21:00
Friday:
08:00 - 21:00
Saturday:
08:00 - 21:00
Parking
The company has a parking lot.
Phone number
+38267047533
Linki
Social Accounts
Keywords
Household Goods Wholesaler, Wholesaler

BEKO - Euro Tehnika MN Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company