Mobile Hot Fun

thumb_up 265 likes
rate_review 9 Reviews
Stillingvej
8471 Sabro, Denmark
phone
Click to show phone
Request for information

Mobile Hot Fun Company Information

General information

Udlejning af mobil vildmarksbad og mobil sauna.

Vælg stedet samt tiden, og vi sørger for ægte afslapning til Dem og Deres krop.

http://www.mobilehotfun.dk/dk/

Mobil Hot Fun – er et unikt tilbud, der kombinerer underholdning og afslapning. Det kan nydes af såvel børn som voksne og er uafhængig af vejret. Om solen skinner, det regner eller der ligger sne er dette et strålende tilbud til hele familien. En dejlig oplevelse som kommer hjem til dig, så du ikke skal spilde tiden med at finde underholdning langt fra dit hjem eller spilde tid på transport. Skal du holde fest eller bare hygge med familie og venner, kommer vi hjem til dig eller hvor du ønsker det for en nærmere aftale.

Ønsker du at slappe af efter arbejde eller fejre en vigtig begivenhed eller bare have det sjovt og være sammen med venner eller familie, er Mobil Bad Fun lige hvad du har brug for. Formålet er at slappe af, og for en stund glemme de daglige rutiner og have kvalitetstid sammen med dem du holder af og få en god wellness oplevelse.

Vi kan tilbyde mere end vand underholdning, snart sagt alt til glæde og afslapning dækkes af vores underholdnings koncept f.eks kan du bestille sidde sække, puder og trampoliner, så der venter jer mange overraskelser som vil garantere en fantastisk stemning til festen eller andet arrangement.

Udendørs mobil vildmarksbadleje, mobil sauna, lej en transportabel sauna, Lej en transportabel vildmarksbad, mobil spa, lej af spa.

Inviter familie og venner, find det rette tidspunkt og sted, og vi vil tage os af din/jeres fest og gøre den uforglemmelige og underholdende!

Stillingvej Sabro

Opening hours
Phone number
+4527827887
Linki
Social Accounts
Keywords
Houseboat Rental Service

Mobile Hot Fun Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company