Moshe Studio

verified_user
Strada Pantelimon
700259 Iasi, Romania
local_parking
10 parking lots
Request for information

Moshe Studio Company Bio

General information

Ideea unui salon, pentru barbati, bine aranjat, a venit din necesitate. Piata din Iasi cunoaste clienti sensibili la calitatea serviciilor cat si la modul in care este amenajat spatiul de lucru.

Frizerii nostri sunt oameni cu pregatire in domeniul barberingului. Unii dintre ei cu experienta de lucru in tari cu traditie in aceasta arta. Suntem pregatiti sa facem fata chiar si celor mai pretentiosi dintre voi!

Company offers

BĂRBIERIT CU PROSOP CALD - 30.00 lei - 30 minute
Bărbatul modern apelează la acest ritual și face din bărbierit un moment de răsfăț. Folosirea prosopului cald ajută la înmuierea firelor de par, deschide porii și calmează pielea după bărbierit.

TUNS FOARFEC SI MASINĂ - 35.00 lei - 30 minute
Tunsori versatile cu linii curate. Pentru acest serviciu se utilizează foarfecul în mod special. Aceste tunsori se potrivesc atât stilului casual cât și stilului business.

TUNS FADE - 40.00 lei - 45 minute
În zilele noastre acest stil a câștigat popularitate în rândul tinerilor și a bărbaților. Aceștia au de ales între diferite stiluri și variațiuni de tunsori fade.

ARANJAT BARBĂ - 20.00 lei - 30 minute
Aranjarea bărbii se realizează cu multă grijă ținându-se cont de forma feței și de sugestiile clientului. La aranjarea bărbii, după caz se folosește briciul și prosopul cald.

Company is looking forward for

frizerie iasi, barber shop iasi, frizerie, frizerii iasi, barber

Strada Pantelimon Iasi

Opening hours
Monday:
10:00 - 20:00
Tuesday:
10:00 - 20:00
Wednesday:
10:00 - 20:00
Thursday:
10:00 - 20:00
Friday:
10:00 - 20:00
Saturday:
10:00 - 20:00
Parking
The company has a parking lot with a capacity of approx 10 places.
Phone numbers
Websites
Establishment year
2018
Activity form
Services
Keywords
frizerie, barber shop iasi, barber shop

Moshe Studio Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

A similiar page for your business? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Add your company